Massage erbjudande stockholm spa och massage

Massage erbjudande stockholm spa och massage Spa & massage i spännande miljö - välkommen till Sparadisets anläggningar. Spa- och wellnesscenter i Stockholm: Se omdömen och bilder för spa- och Nr 1 av 39 Spa och välmående i Stockholm. Läs mer Gamla Stan Thai Massage. Njut av avkopplande massage, bodyscrub, ansiktsbehandlingar och vaxning mm på Kungsholmen i Stockholm. Vi bjuder på glögg och pepparkakor samt har erbjudande på utvalda Kerstin Florian produkter. spa 10år · jul-banner-bildspel. Centralt beläget, alldeles i närheten av Fridhemsplan och Åhlens i Stockholm. Luxury Spa - Spa behandlingar i hjärtat av gamla stan. Njut av tystnaden och lugnet i våra tals valv.

Hitta erbjudanden nära dig

Massage erbjudande stockholm spa och massage Tumba Lipokliniken Erika - Kalender 2.

Bokadirekt använder cookies för att erbjuda kärnfunktionalitet, analysera ditt användande av webbplatsen, hjälpa till med reklam och marknadsföring och förse innehåll från tredjeparter. Nu erbjuder vi Aufguss här hos oss sporadiskt under vardagar. Tessinparkens Hudotek CarolineAuktoriserad hudterapeut.

Spa mitt i Stockholm Ett besök på Centralbadet är en välgörande upplevelse för både kropp och själ.

De 10 bästa spa- och wellnesscenterna i Stockholm

Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan Erbjudanden. Spa & massage i spännande miljö - välkommen till Sparadisets anläggningar. Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Det går ej att förlänga Riddargatan 3b Stockholm. [email protected]

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail