Golfhallen linköping hälsoteket

Golfhallen linköping hälsoteket Golfhallen - Linköpings Golfcenter En av nyheterna är att vi utökat med en till Golfsimulator. Eftersom efterfrågan att få spela och träna i  Saknas: hälsoteket. Östergötlands största inomhushall för golfare! Linköpings Golfcenter. Golfhallen har 18 utslagsplatser. I shopen hittar du även bra erbjudanden på golfartiklar!Saknas: hälsoteket. Golfsimulator. swedenindoorlogo. Nyhet i golfhallen! Spela 18 hål golf, oavsett årstid, utan att ta mer än en timme i anspråk! Linköpings golfcenter har startat ett  Saknas: hälsoteket. Linköpings Golfcenter - Förbättra din golf inomhus i Linköpings golfhall!.Saknas: hälsoteket.

Golfsimulator. swedenindoorlogo. Nyhet i golfhallen! Spela 18 hål golf, oavsett årstid, utan att ta mer än en timme i anspråk! Linköpings golfcenter har startat ett  Saknas: hälsoteket. Vår egen golfhall. Linköpings Golfcenter har 18 utslagsplatser med en rangematta av senaste teknologi. Puttinggreen är på kvm och som  Saknas: hälsoteket. Östergötlands största inomhushall för golfare! Linköpings Golfcenter. Golfhallen har 18 utslagsplatser. I shopen hittar du även bra erbjudanden på golfartiklar!Saknas: hälsoteket.

Golfsimulator

Golfhallen linköping hälsoteket Läs vad du behöver tänka på inför förstagångsbesöket på vår hemsida länken ovan.

Det finns 10 golfsimulatorer för spel och träning och en bra shop där du kan hitta golfartiklar och ta dig en fika. På sikt kommer anläggningen golfhallen linköping hälsoteket helt obemannad men under den första tiden finns Sweden Indoors personal på plats vardagar mellan 13 — 17 till och från under helger.

Linköpings golfcenter har startat ett samarbete med Sweden Indoor Golf och hyr ut lokalen som tidigare huserade simulatorerna. Under de öppettider Linköpings golfcenter har stängt ges tillgång till lokalen via portkod i samband med bokning av tider.

Golfhallen - Linköpings Golfcenter En av nyheterna är att vi utökat med en till Golfsimulator. Eftersom efterfrågan att få spela och träna i  Saknas: hälsoteket.

Linköpings Golfcenter - Förbättra din golf inomhus i Linköpings golfhall!.Saknas: hälsoteket. Vår egen golfhall. Linköpings Golfcenter har 18 utslagsplatser med en rangematta av senaste teknologi. Puttinggreen är på kvm och som  Saknas: hälsoteket.

Aktuellt - Linköpings Golfcenter - Förbättra din golf inomhus i Linköpings golfhall!.

Vår egen golfhall. Linköpings Golfcenter har 18 utslagsplatser med en rangematta av senaste teknologi. Puttinggreen är på kvm och som  Saknas: hälsoteket. Linköpings Golfcenter - Förbättra din golf inomhus i Linköpings golfhall!.Saknas: hälsoteket.

Golfhallen - Linköpings Golfcenter En av nyheterna är att vi utökat med en till Golfsimulator. Eftersom efterfrågan att få spela och träna i  Saknas: hälsoteket.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail